Politika Cookies për Kompleksi Turistik Arvenica

Çfarë janë Cookies?

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale kjo faqe përdor cookies të cilat janë një copëz të dhënash e depozituar në kompjuterin tuaj nga një faqe interneti që vizitoni, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan informacionin që ato mbledhin, se si i përdorim ato dhe pse ndonjëherë na duhet t'i ruajmë këto cookies.

Për më shumë informacione të përgjithshëme mbi cookies vizito Wikipedia HTTP Cookies.

Qysh i përdorim cookies

Ne përdorim cookies për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht në shumicën e rasteve nuk ka mundësi të standardeve të industrisë për çaktivizimin e cookies pa krejtësisht të pamundësuar funksionalitetin dhe veçoritë që ata i shtojnë kësaj faqeje. Rekomandohet që të lini të gjitha cookies nëse nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë për to ose jo në rast se ato përdoren për të siguruar një shërbim që përdorni.

Cfarë cookies përdorim

Më shumë informacion

Shpresojmë se i sqaruam gjërat për ju dhe nëse keni nevojë për më shumë pyetje dërgoni një email te info@kompleksiarvenica.com