Skip to content

Politika e privatësisë

Privatësia e vizitorëve të faqes sonë të internetit është shumë e rëndësishme për ne. Kjo politikë e privatësisë shpjegon se çfarë bëjmë ne me informacionin tuaj personal.

Siguria & Privatësia

Faqja jonë e internetit nuk ruan të dhëna personale.

Politika cookies

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale kjo faqe përdor cookies të cilat janë një copëz të dhënash e depozituar në kompjuterin tuaj nga një faqe interneti që vizitoni, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan informacionin që ato mbledhin, se si i përdorim ato dhe pse ndonjëherë na duhet t’i ruajmë këto cookies.
Për më shumë informacione të përgjithshëme mbi cookies vizito Wikipedia HTTP Cookies.
Ne përdorim cookies për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht në shumicën e rasteve nuk ka mundësi të standardeve të industrisë për çaktivizimin e cookies pa krejtësisht të pamundësuar funksionalitetin dhe veçoritë që ata i shtojnë kësaj faqeje. Rekomandohet që të lini të gjitha cookies nëse nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë për to ose jo në rast se ato përdoren për të siguruar një shërbim që përdorni.

Cookies që vendosim

  • Kjo faqe përdor Google Analytics, e cila është një nga zgjidhjet analitike më të përhapura dhe më të besuara në web, për të na ndihmuar që të kuptojmë se si e përdorni faqen dhe mënyrat që ne mund të përmirësojmë përvojën tuaj. Këto cookies mund të gjurmojnë gjëra të tilla si kohëzgjatja e shpenzimit në faqe, kështu që ne mund të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje të angazhuar.
Për më shumë informacion mbi cookies e Google Analytics, shih faqen zyrtare Google Analytics.